• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про результати проведення дистанційного районного Конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької творчості «Мистецькі передзвони»

Про результати проведення дистанційного районного Конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької творчості «Мистецькі передзвони»

2023-11-14

/Files/images/1699955474496 (1).jpg

На базі ЦПО «Мрія» відбувся дистанційний районний Конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості "Мистецькі передзвони".

В конкурсі взяло участь 170 учасників закладів загальної середньої освіти Салтівського району. Переможців конкурсу "Мистецькі передзвони" нагороджено дипломами l, ll, lll ступенів. Відзначенно учасників, які в номінаціях показали високі результати дипломами за активну участь. Найбільше дипломів отримали конкурсанти Харківських ліцеїв 139, 142, 156. Відібрані номери для подальшого залучення до масових заходів відповідного напряму.

Підсумки можна знайти в розділі "Районі заходи та наші традиції" на сайті закладу (Наказ №35), завантажити дипломи за посиланням:https://drive.google.com/drive/folders/1VajpXjj8RJSGMg2vxgUhGIJSSs4a4hbq?usp=sharing

Кiлькiсть переглядiв: 103